VÄLKOMMEN TILL

Startsida Styrelse Linedance Kursinfo Instruktörer Zumba Kontakt Medlemssida

Bli medlem och ta del av våra kampanjer

Om du går någon av våra kurser, eller bara är intresserad av vår verksamhet, tycker vi att du ska bli medlem i Absolute Linedancers. Gå in på sidan “kursinfo” så får du information om vad det kostar att vara medlem. Eftersom det ger dig många förmåner är det inte helt gratis 2019.

Medlemmar får ett gratis danstillfälle i bonus

Som medlem får du inte bara möjlighet att gå våra kurser efter dina tre “prova på” tillfällen. Du får också vårt trevliga nyhetsbrev med bonusar, erbjudanden och kampanjer som passar alla som gillar linedance. Det kan handla om allt från bra pris på nya dansskor till erbjudanden som gäller resor.

Nu har vi en välkomstbonus som innebär att du som medlem får ytterligare en “prova på” chans. Den kan du använda till att gå gratis en gång på en kurs som du inte riktigt vet om du vill gå eller inte. Det är en bonus vi tycker att du ska utnyttja!

Dansa linedance till de goaste låtarna

Ett medlemserbjudande vi har just nu är en CD med låtar som vi ofta spelar när vi dansar linedance. Den kostar bara 20 kronor! Erbjudandet gäller tillsvidare 2019. Lagret är begränsat så det är först till kvarn som gäller där! Med denna CD kan du enkelt öva hemma mellan kurstillfällena!

Har du frågor om vad det innebär att vara medlem i Absolute Linedancers?

Ställ dem gärna via kontaktformuläret nedan. Här kan du även ange att du vill bli medlem så får du mer information via mail.

Vänligen fyll i nedanstående fält så återkommer vi till dig/er med en offert!