ABSOLUTE LINEDANCERS

Startsida Styrelse Linedance Kursinfo Instruktörer Zumba Kontakt Medlemssida

Instruktör

Paw

Första gången jag såg Linedance var det i en amerikansk film, då var jag 15 år gammal och bodde i Thailand. Redan då visste jag att jag ville lära mig det  där. Det såg så häftigt ut men Linedance existerade inte i Thailand då. År 2002 tog min kompis med mig till medborgarskolan i Lund på en provapå dag. Vi skulle gå på orientalisk dans men jag fastnade för Linedance istället och instruktören var den fantastiska och inspirerande Marie Nilsson från Qdancers. Sen dess har jag dansat Linedance.

År 2004 flyttade jag till Kristianstad men dansade kvar hos Marie ett år till. År 2005 bestämde jag mig för att börja på Absolute Linedancers, Eftersom det ligger mycket närmare hem. Föreningen tog emot mig med en öppen famn.

I slutet av våren 07 frågade föreningen mig om jag skulle kunna tänka mig bli instruktör. Jag tvekade inte en sekund och tackade ja.  Men att vara dansinstruktör var inget nytt för mig. Sedan 2004 har jag jobbat som aerobic instruktör och haft olika dansklasser. Jag är även licenserad Funky Kidz/Boyz och Blissdanceinstruktör på Friskvårdshuset i Kristianstad, där jag lär barn att dansa funk. Och Nyligen Licenserad Zumba Instruktör. Det är så roligt att kunna inspirera och förmedla dansglädje till andra människor.

 

Utbildningar jag gått:

Dance Fundament I, II, III ( Har fått certifikat i DF. I)

Instruktörskurs i Linedance del 1 och 2

HLR-Utbildning (Hjärt- och Lungräddning)

Zumba fitness och Zumba Toning

När det gäller tävlingar har jag vunnit i bl a:

1:a Swedish Master i Division 4 open male 2008

1:a World Master i Division 4 open male 2009 i Blackpool, England

3:a Scandinavian Master i Division 3 open male 2010 i Stockholm

Om du vill ta kontakt med mig, kan du skicka email absolutepaw@hotmail.com eller ringa Tel. 0730-35 79 26